Mat(e)Matiker

Matkjemi


  • Koking, trekking, reduksjon og temperaturkontroll
  • Koketid for reduksjoner (ved fosskoking)
  • Tidsbruk for oppvarming av væsker
Send dette via e-postBlogg dette!Del på XDel på FacebookDel på Pinterest

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Startsiden
Abonner på: Innlegg (Atom)

Følg med oss på ...

Facebook

Sider

  • Oppskrifter
  • Eksterne oppskrifter
  • Tabeller
  • Kjøkkentips
  • Matkjemi
  • Barnemat
  • Erstatninger
  • Tja-retter
  • Fail
  • Ressurser

Bloggarkiv

  • ▼  2016 (26)
    • ▼  august (2)
      • Mango/kefir smoothie
      • Kjøleskapsgrøt med havregryn fermentert i kefir
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (9)
    • ►  mai (2)
    • ►  april (3)
    • ►  mars (6)
    • ►  februar (1)
    • ►  januar (1)
  • ►  2015 (58)
    • ►  november (2)
    • ►  september (1)
    • ►  august (2)
    • ►  juni (9)
    • ►  mai (4)
    • ►  april (2)
    • ►  mars (28)
    • ►  februar (7)
    • ►  januar (3)
  • ►  2014 (55)
    • ►  desember (5)
    • ►  november (2)
    • ►  oktober (7)
    • ►  september (3)
    • ►  august (12)
    • ►  juli (15)
    • ►  juni (11)

Etiketter

Barnemat BBQ Brenner Dehydrator Emulsjon Ferdigmat Frityr Fysikk Glutenfri Hot Indisk Instant Iskremmaskin Julemat Kjøkkenutstyr Kornvalse Kraft Lettvint Matkjemi Melkvern Pastamaskin Refraktometer Røykepistol Slow juicer Sous Vide Spumaflaske Thermomix Tips Tortillapresse Trykkoker Turmat
Enkel-tema. Drevet av Blogger.