fredag 13. juni 2014

Velkommen til Mat(e)Matiker

Så hvem er så personen bak bloggen? En matematiker med interesse for mat, som er i starten av sin reise å sette seg inn i det "moderne kjøkken" og det å gå litt mer vitenskapelig til verks i forbindelse med matlaging. Og som samtidig liker at mat skal være lettvint, og ønsker å blande det vitenskapelige med det bedagelige og praktiske. Forfatteren har hverken utdanning eller spesielle forkunnskaper i matlaging, så her er det altså en glad amatør som står bak grytene.

En del av den vitenskapelige metode er å skrive ned hva man har gjort, slik at dette kan reproduseres eller forbedres senere. Og siden jeg uansett må skrive ned, kan jo dette like gjerne gjøres på nettet - som også er en fin måte å tvinge seg selv til å skrive gode notater - derfor denne bloggen. Så her kommer det noen oppskrifter og innblikk i vellykkede og feilede eksperimenter etterhvert, avhengig av hvor mange dokumenterte prosjekter på kjøkkenet det faktisk blir fremover.

Håper noen der ute kan ha nytte eller glede av noe av innholdet her; velkommen til Mat(e)Matiker bloggen, og kos deg med matlagingen!

/ Kokken Tor

1 kommentar: